Veckans blogg

Veckans blogg blir den bloggen jag tippsade om för inte så jätte länge sedan
Sophies o Sagas blogg
Klicka --> HÄR<-- om du vill komma till deras blogg





Inte så mycket

Tuvärr kommer jag nog inte blogga så jätte mycket under höstlovet. För jag vill lixom inte ha något att tänka på sådär jätte mycket. Men det kanske blir nåt inlägg ibland såklart. Men jag kommer inte blogga typ 3 ggr om dan tuvärr...Men ni får ha ett toppen lov!
Men jag kommer blogga nån gång i alla fall

Det e värkligen höstigt ute nu alltså! Men det e rätt så mysigt i alla fall.



Halloween!!!

Igår var jag på ett party hos en kille i min klass. Jätte kul!
Han hade bjudit några killar från hans förra klass o så alla från vår klass men aaa det va fett kul.
På slutet skulle vi kolla på nån skräck film igentligen skulle jag typ kolla på Friday 13 eller nåt men alla sa att den va typ skiit läskig men den funkade inte o kolla på för datorn som vi skulle kolla på den på var typ lite trasig eller nåt. Så jag fick kolla på Hajen men den var inte så himla äskig faktiskt. Men den e ju typ 3 timmar lång så vi han inte kolla på hela för vi började kolla på slutet av partyt. Men det var det jag gjorde igår satt det var därför jag inte bloggade.



God morgon

Hej o godmorgon alla underbara blogg läsare!
Idag ska jag o mamma åke till sickla o kolla lite saker , kanske handla nåt. i sånna fall så ska jag lägga upp det på bloggen.
Juste i torsdags så hade ju vi konsert o då ehh aaa det var typ den sämsta konserten ever vi har haft. Fasst alla andra som kollade o så tyckte det var jätte bra men jag tyckte inte det... Men snart kanske idag så kommer det in ett inägg där ni får se mina konsert kläder mm.
Men jag kommer blogga sen  när jag o mamma har kommit hem från sickla.
<3<3<3



Fredag!!!

Jaaa öntligen fredag och lov!!!!!!!!
Nu kan man slappa o inte stressa med läxor på en hel vecka. Förlåt att jag inte hann blogga förns nu men jag hann inte. Men nu ligger jag i sängen o bloggar från mobilen så det blir bara detta inlägg idag , fler kommer i morrn. Hoppas ni får en bra start på lovet!!!




Statistiken

Min blogg kan inte visa statistiken så att om ni frågar t.ex. hur många unika läsare jag har per dag så kan jag inte säga det för jag vet inte varför det inte funkar...
såhär ser det bara ut "ingen data" fasst jag ve att jag har läsare för att jag har ju fått kommentarer osv.  Aja jag kommer nog inte blogga när jag kommer hem efter konserten för det blir ganska sent o då måste jag göra en läxa. Men jag bloggar på FREDAG!!!

<3<3<3



!!!

Idag e det konsert!!! Jag vill inte ha det idag för jag orkar inte!!! Men i alla fall jag skulle inte hunnit hem o gjort allt jag behövde göra om jag inte fick sluta tidigare än alla i min grupp (vi har a o b grupp i klassen) så det var bra. Så jag kom typ hem när min grupp slutade. Men i alla fall nu har jag duschat o snart ska jag ta bort mitt nagelack för det kommer inte se så snyggt ut till mina konsert kläder.
Kommer kanske blogga när jag kommer hem . Fasst det e inte säkert för jag kanske inte kommer hinna men men. Annars bloggar jag i morgon! <3<3<3



God natt

God natta alla blogg läsare, blev lite sent idag tanke på att jag  har konsert i morgon o vill vara utvilad men sånt e livet. Jag får vel pigga upp mig i morgon med något roligt. Kommer nog kanske hinna blogga när jag kommer hem från skolan innan jag ska till konserten (om jag hinner o orkar) men det får vi se. Ni kommer ju se om jag bloggar.
Men i alla fall
God natt!



Fråga

matilda! om pictures:
Hej Emma! 
bara undrar en sak!!! du går ju på musikskola och undrar vad du gör där spelar instrument eller sjunger? KRAM matilda! 
ps. din blogg ÄGER'!
Svar: Heej Matilda! Japp jag går på en musikskola, man behöver inte spela något instrument på skolan men många gör det men det e inte nån lektion där det e med instrument o sånt så man behöver inte spela instrument. Vi sjunger en gång varje dag eller vi har en musikektion varje dag ibland 2. Vi har konserter lite då o då t.ex. i globen på lucia typ världens största lucia konsert. Jag sökte ju in i 4 an o då behövde man kunna olika takter som en lärare på AF knackade o så skulle man göra samma sak. (vissa var svåra o vissa lätta) Man skulle sjunga toner som de spelade på pianot man skulle hänga med i tonerna. Sen skulle man sjunga "vem kan segla" o "nu tändas tusen juleljus" o en egan låt (min var "sov du lilla videung" .Men att gå på en musikskola är värkligen det roligaste man kan göra om man älskar att sjunga. Om vi säger att någon skulle villa söka in till 6 an så måste man ju kunna det vi har lärt oss o det e korsförtecken o b förtäcken o massa noter o saker (inte så kul) Så det e inte bara sång utan teori i noter o saker .  Men aaa det e väldigt kul att gå på Af (adolffredriks musikklasser) .
Hoppas du fick lite information om det
<3<3<3 kram <3<3<3
Det blev en ganska lång text hehe



pictures

2 bilder som jag tog precis med min webb kamera.



shine on you crazy diamond

i love you
det måste ni förstå!!!!



Jag önskar värkligen att ni var här, ingen fattar vad ni betyder för mig!!! De bara himlar med ögonen och fattar INGET så kan ni sluta med det. Om ni inte fattar gör inget då.

<3<3<3



Låtar hjälp mig!!!

Ni måste kommentera på vilka låtar jag ska lägga till i min spotify lista. Snälla gör det jag behöver fler.



Video inlägg




Nu igen

hehe nu har jag bytt header igen. Jag tycker det e sååå kul att jag har fatt koll på hur man gör det,  men den här kommer jag nog ha ett tag
Bloggar sen efter skolan
<3<3<3